O podjetju

IBAN: SI56 0298 0001 6674 363
Pri Novi ljubljanski banki d.d. Ljubljana

SWIFT: LJBASI2X

Matična številka: 5609984
Davčna številka: SI63243849

Okrožno sodišče v Ljubljani, vl.št. 1/38791/00

Osnovni kapital: 14.376,00 EUR

Spremembe na trgu se odvijajo z veliko hitrostjo. Izzivi novih trendov so postali zahtevni, zato je za uspeh pomembna jasna in ustrezna strategija. Kakovost na trgu včeraj ne zagotavlja več odličnih rezultatov na trgu danes. Prilagajanje trgu in usmerjenost h kupcu je največja prednost vsake uspešne družbe in je glavni pogoj za uspešno poslovanje.

Vizija in poslanstvo

Vizija

Smo ena od vodilnih slovenskih družb in konkurenčna srednjeevropska družba na področju zagotavljanja kakovosti, kontrole kakovosti, izobraževanja in certificiranja na elektroenergetskih, farmacevtskih, infrastrukturnih objektih ter na ostalih objektih zahtevne tehnologije.

Poslanstvo

Z znanjem, profesionalnostjo in brezpogojno kakovostjo graditi dolgoročna partnerstva ter celovito zadovoljevati potrebe naročnikov, okolja, družbe, zaposlenih, dobaviteljev in lastnikov v skupno dobrobit.

Izjava o zasebnosti podatkov

V podjetju Q Techna se zavezujemo k varovanju pridobljenih podatkov vključno z osebnimi podatki in vam nudimo možnost izbire načina komunikacije.

Spletni obrazci spletne strani www.qtechna.si služijo zgolj kot alternativa ostalim komunikacijskim potem in kot pomoč pri komunikaciji. Vse podatke pridobljene iz spletnih obrazcev uporabljamo izključno zato, da vam lahko zagotovimo informacije ali storitve, ki ustrezajo vašim željam.

Vaše podatke lahko posredujemo le tistim, ki delajo v imenu Q Techne in našemu poslovnemu partnerju, z namenom obdelave vaših prošenj za certificiranje.

Povezava do dokumenta:
Izjava o zaupnosti in nepristranskosti (PDF)