Center za usposabljanje NDT osebja

domenr2

Domen Ribič,
vodja področja usposabljanja osebja za neporušitvene preiskave

+386 (0)7 49 12 509
+386 (0)40 609 436
Faks: +386 (0)1 42 04 383

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Na osnovi vrste anket lahko trdimo, da nas odlikujejo kvalitetni predavatelji, sodobno urejeni prostori ter veliko število vzorcev za praktično delo.

Učni center je opremljen z moderno predavalnico za 30 oseb z vso potrebno računalniško, vizualno in avdio tehnologijo.

Za praktične vaje je na voljo laboratorij z moderno merilno in preizkusno opremo in vzorci, ki so rezultat desetletnega skrbnega izbiranja in selekcije.

Na željo naročnika, usposabljanja izvajamo tudi na drugih lokacijah ali na lokaciji naročnika.

Velik poudarek dajemo izbiri predavateljev. Še tako dobra infrastruktura ne pomeni nič, če za programi ne stojijo strokovnjaki z ustreznim strokovnim teoretičnim in praktičnim znanjem. Naš poudarek je na praktičnem delu, ker lahko posameznik le tako dobi ustrezna izhodišča za svoj nadaljnji strokovni razvoj. Zato je večina naših predavateljev s področja industrije. Ne smemo pa tudi pozabiti, da še tako dober strokovnjak ne more biti predavatelj, če nima ustreznega načina podajanja znanj, tj. ustreznega andragoškega pristopa.

Veseli nas, da so odzivi udeležencev usposabljanja, kar se tiče kakovosti in pogojev usposabljanja, zelo pozitivni. Seveda pa se vedno najde kakšna pripomba ali predlog za izboljšavo, ki jih po naših najboljših močeh vedno upoštevamo.

Veselimo se vsakega novega udeleženca tečajev ter vseh tistih, ki se vračate k nam zaradi novih vsebin ali kvalitetnega usposabljanja. To nam sporoča, da smo na pravi poti.